Du er landet på Legekøkkener.dk, det helt rigtige sted at finde Dantoy legemad. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dantoy legemad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dantoy Køkkensæt Til Legemad – For My Little Princess

  • Dagens pris: 119,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: Dantoy

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gucca.dk.

Her kan “Dantoy Køkkensæt Til Legemad – For My Little Princess” fås til 119,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette sæt er helt perfekt til den lille prinsesse.
Nu kan du servere prisesse retter til alle dine prinsesse venner.
Dette spisestel er super sødt og fint, og spisestellet er super tøset.
Sættet…

Se hos Gucca.dk ❯❯

2: Dantoy legemad, hotdogs og pommes frites

Sidste produkt på vores liste er Dantoy legemad, hotdogs og pommes frites som vi har fundet til 81,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Så skal der smovses hotdogs og pommes fritter! I dette fine sæt med legemad fra dantoy er alt, hvad du skal bruge for at servere lækker fast food for vennerne: gryde med sigte, to tallerkener, tang, saltbøsse, ketchupflaske, pommes fritter og hotdog – og…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Dantoy Legemad på listen er Dantoy Køkkensæt Til Legemad – For My Little Princess fra Gucca.dk med en pris på 119.95. Billigste udvalgte Legemad er Dantoy legemad, hotdogs og pommes frites som du kan købe for 81.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 38 kr.
Ovenstående Dantoy Legemad data og priser er hentet fra 2 butikker (Gucca.dk, Børnenes Kartel). Alle Dantoy Legemad tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Legemad guides:

Fandt du ikke det rigtige Legemad blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Legemad: