Skal familiens sommerferie holdes på Gran Canaria? Så er her 5 tips til at få en super ferie

Er det ferietid med ungerne? Og er også i vilde med maden, strandene og stemningen på Gran Canaria? Eller glæder I jer til at besøge den dejlige ø for første gang? Ofte skal der ikke mere til en lidt god, effektiv planlægning, før I kan slænge jer i sandet og nyde en lækker is. Læs med her og få både kulinariske, sjove og praktiske tips til Gran Canaria

Find lækker mad til hele familien: Et Ø-paradis for madelskere

Er ungerne også foodies? Hvad er ikke bedre end at samles om et godt måltid med familien? På ferien kan I udforske den lokale madkultur sammen og prøve nye, spændende retter. Den smukke, Kanariske Ø byder på alt det bedste fra det spanske køkken, der kan give både velkendte og nye smagsoplevelser til  hele familien. 

Gå eksempelvis på jagt efter skøn tapas. Og måske børnene er klar på at prøve en lækker, friskfanget fisk?

Et tip er at holde et vågent øje med, hvor de lokale går hen. Se hvor folk flokkes om foodtrucks, boder og restauranter. Her er der helt sikkert noget særligt lækkert, som det sultne publikum gerne venter på. Ofte kan i være heldige at få øjnene op for familiespecialiteter, der er nedarvet i generationer. 

Kom godt afsted med en dygtig rejsearrangør

En god ferie med familien starter med sikker og overskuelig planlægning. Ved at minimere alt det kedelige, er der desto mere tid til alt det sjove. 

En række fine rejsearrangører tilbyder den perfekte indflyvning for hele familien på Gran Canaria. Hos dem kan du tit finde gode tilbud på rejser til Gran Canaria, som gør det både behageligt og spændende for børn såvel som voksne. Om det drejer sig om fly, hotel og sjove oplevelser for de små, så kan de hjælpe. 

Der er gode penge at spare, masser af hjælp at hente og en behagelig tur i sigte. 

https://cdn.solfaktor.dk/v-20230612081627/logo/logo_solfaktor_orange_svg_2.svg 

Forventningsafstem med hele familien - hvad vil vi?

Vi har alle forskellige ønsker. Måske vil storebror fiske, mens lillebror og lillesøster hellere vil gå på jagt efter øens bedste is. Forældrene ønsker måske et øjeblik til en god bog. 

En god ide er at afstemme familiens behov og drømme inden afrejse. Så føler alle, at de får indfriet deres ønsker på Gran Canaria. 

Muligheder er der rigeligt af. Fra smukke bakkeskråninger, kulturelle seværdigheder til betagende, lyseblåt vand. 

Først og fremmest kan I overveje, hvordan hele familien vil bo. Skal det eksempelvis være i strandkanten? Eller oppe i bakkerne? Vil I have pool eller er I mere til små, sjove vandreture?

Rammerne for jeres bolig betyder alverden for jeres tid på øen. Forestil jer at vågne op i en lille landsby med udsigt over en smuk, lille kirke og kig ned til torvet, hvor de lokale er begyndt at købe ind på markedet. Børnene er ellevilde for at udforske området. Eller er et større hotel mere jer, så I ved, at alt er lige indenfor rækkevidde? 

Solfaktor, solhat og godt humør - Fyld kufferten i god tid og lær børnene at pakke

Store som små; børn kan lære meget af at deltage i pakningen til ferien. Og det giver rigtig god mening at indvie dem i planerne, så de føler ejerskab over turen. Det kan noget at pakke sin egen lille taske. Under god rådgivning selvfølgelig. 

Her kan familien starte gode samtaler om, hvorfor solcreme er vigtigt, om der skal badevinger med, og hvorfor samt hvor dejlig turen bliver. I kan glæde jer sammen og ungerne kan pakke deres yndlingsting. 

Når I lander, ved børnene lige selv, hvor de blå badeshorts ligger. 

Tag på små turen, der passer til børnefødder 

Indstil jeres ambitionsniveau til børnehøjde. Og lad op med solskin samt overskud. Der er et væld af fine muligheder for børneaktiviteter på Gran Canaria, der passer både den aktive og afslappende ferie med børn. 

Gå efter oplevelser, der efterlader et stort indtryk, men som nødvendigvis ikke tager hele dagen. Så kommer I langt på literen. 

Det kan være små udflugter ud i landskabet, at besøge et historisk sted eller en spændende butik, som I har set på vejen dagen før. 

Vejled jer ved professionelle rejsearrangører eller søde lokale, der ved, hvad der sker på øen. De har fingeren på pulsen og kan pege jer i retning af den perfekte aktivitet for børn. Måske er der en lokal festival eller højtidsfejring, som I ikke vil gå glip af. 

Med denne bagage er det bare at lette og nyde Gran Canaria med familien. God tur.

Menu
Top